ranta

Minun tarinani ja miten numerologia liittyy siihen

Olin vuosikaudet aivan hukassa sen suhteen, mitä minun pitäisi tehdä työkseni tai mitä haluaisin tehdä työkseni. Tunsin itseni huonoksi ja epäonnistuneeksi, kun en kestänyt paineita ja muiden ihmisten energiat veivät voimani. Uuvuin vääränlaisissa, minulle sopimattomissa töissä ja tilanteissa. Mitä enemmän ihmisiä ja hälinää ympärillä, sen pahempi. Mitä enemmän älyllistä analysointia ja järkeilyä, sama tilanne. Palautuakseni tarvitsin paljon aikaa yksikseni omassa rauhassa ja päämäärätöntä haahuilua nollatakseni ylenpalttisen järkeilyn haitat.

Silloin en tiennyt, että herkkyyteni oli lahja; ominaisuus, jota minun oli tarkoitus käyttää itseni ja muiden hyödyksi. Pidin sitä pelkkänä riesana ja esteenä tielläni.

Kun herkkyyteen vielä lisättiin miellyttämisen halu ja syvä tarve auttaa muita, aloin olla jo pahassa pulassa itseni kanssa. Kävin todella syvällä henkilökohtaisessa kriisissä toisen lapseni syntymän jälkeen. Jos olisin mennyt lääkäriin, minulla olisi melko todennäköisesti diagnosoitu masennus. Mutta en todellakaan mennyt.

beach rajattu

Numerologian löydettyäni silmäni avautuivat. Oli vuosi 2005. Aloin lopultakin ymmärtää miten erilaisia olemme ja ennen kaikkea aloin ymmärtää itseäni. En ollutkaan huono vaan erilainen! Vasta silloin oivalsin, että kaikki eivät ole yhtä herkkiä kuin minä ja siitä syystä he pärjäsivät paremmin tilanteissa, joissa minä sinnittelin kestävyyteni äärirajoilla. Vasta silloin ymmärsin, että herkkyys on lahja, joka auttaa minua auttamaan muita. Ymmärsin myös, että kaikilla ei ole vastaavaa syvää halua ja tarvetta auttaa muita. Olin riemuissani ja hämmentynyt yhtä aikaa. Miten ihmeessä nämä oivallukset eivät olleet käyneet mielessäni missään vaiheessa?

Siitä hetkestä alkoi toisenlainen matka. Matka, jolla aloin opetella tuntemaan itseni aina vain syvemmin. Matka, jolla aloin arvostaa itseäni aina vain enemmän. Matka, jonka päämääränä on kasvaa omaan täyteen potentiaaliini ja täyttää oma paikkani maailmassa.

Mitä siis löysin itsestäni:

  • herkkyyden aistia energioita, tunnelmia, mielentiloja, tunteita ja ajatuksia ympärilläni, niin ihmisissä kuin paikoissa
  • syvän halun ja suorastaan pakottavan tarpeen auttaa omassa henkisessä kasvussaan apua tarvitsevia
  • vahvan intuition ohjauksen: tiesin mitä sanoa tai tehdä aivan kuin automaattisesti. Tämä on täysin järkeilyn vastakohta. Olen ymmärtänyt järkeilyn olevan myrkkyä hyvinvoinnilleni ja järkeilemällä olen tehnyt pahimmat virheeni elämässä.
  • luovuuden: rakastan kirjoittaa ja kun ryhdyn kirjoittamaan tekstiä tulee kuin itsestään. Joskus herään keskellä yötä siihen, että joku teksti haluaa tulla kirjoitetuksi ja minun on pakko nousta kirjoittamaan se.
  • puhumisen: rakastan puhua ihmisille henkiseen kasvuun liittyvistä teemoista. Tähän päästäkseni, minun oli voitettava voimakas esiintymisenpelkoni.
  • vapaudenhaluisen kapinallisen
  • boheemin taiteilijaluonteen

Nämä löydöt yhdessä käytännön kokemusten kanssa ovat johtaneet minut unelmatyöni ja elämäntehtäväni äärelle muiden auttajana.

stone 1640075 960 720

Mitä numerologia oikein on?

Numerologia on maailmankaikkeuden värähtelyn tulkintaa, joka perustuu ihmiskunnan ikivanhaan tietoon. Kaikki maailmankaikkeudessa värähtelee, isommassa tai pienemmässä mittakaavassa. Se on kuin musiikkia. Tuon elämän musiikin tahtiin me tanssimme. Värähtelyä voidaan kuvata numeroilla ja niiden kautta pystytään tulkitsemaan värähtelyä.

Henkilökohtaisella tasolla värähtelyä kuvaavat syntymäaika ja nimet, joiden kirjaimet muunnetaan numeerisiksi vastineikseen. Nimet voivat muuttua elämän varrella ja sitä kautta muuttuvat myös henkilöön vaikuttavat värähteet. Syntymäajasta ja nimistä laskettava numerologinen kartta kuvaa mm. henkilön luonnetta, taipumuksia, vaikuttimia, ihmissuhteita, suhdetta rahaan, vahvuuksia, heikkouksia ja elämän päämääriä. Nimesi vaikuttavat siihen miten koet asiat sisimmässäsi, miten muut näkevät/kokevat sinut ja millaiset päämäärät vaikuttavat kaikkiin toimiisi ja valintoihisi alitajuisesti.

Numerologisen kartan tulkinta paljastaa luonteenpiirteita, taipumuksia, vahvuuksia ja tarpeita, jotka saattavat olla meillä vielä tiedostamattomia, mutta vaikuttavat taustalla kuitenkin onnellisuuteemme ja elämäntarkoituksemme toteutumiseen. Se auttaa sinua myös löytämään keinoja tasapainottaa haasteellisempia puolia itsessäsi. Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta.

Haluaisitko ilmaisen numerologisen minitulkinnan syntymäajastasi? Tilaa tästä.

Laajan numerologisen tulkinnan voit tilata tästä: Numerologinen tulkinta -tilaus

beach 2858720 960 720

Kiinnostuitko numerologiasta ja haluat tietää lisää?

Alla on haastatteluni Naiseuden Voiman juttutuokiossa ja linkki Heidi Harjun blogikirjoitukseen, jossa hän kertoo omista kokemuksistaan numerologiasta.

Apua elämään numerologiasta / Haastattelussa Tuulia Laine

Kerron haastattelussa mm. omista haasteistani identiteettiin ja ammatinvalintaan liittyen, joihin numerologia toi avun. Myös haastattelijani Heidi Harju Naiseuden Voimasta kertoo omista kokemuksistaan numerologisesta tulkinnasta ja tasapainotuksesta ja niiden vaikutuksesta hänen elämässään. Puhumme numerologiasta ja sen hyödyistä itsetuntemus- ja muutostyökaluna myös yleisellä tasolla.

Tilaa numerologiset palvelut tästä: tuulialaine.com/tuote-osasto/yleinen/numerologia/

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.

Numerologinen uusi vuosi 15.9.2023

Testaa omat numerosi – Numerologia testi

Kokeile tästä minitulkintaa ilmaiseksi ja vinkkaa kaverillekin! Tämä pieni numerologia testi tulkitsee syntymäajan lukuja tiivistetysti. Laajassa tulkinnassa otetaan huomioon myös nimien vaikutus.

Antamalla syntymäaikasi, numerologia laskuri lähettää sähköpostiisi minitulkinnan siitä. (Viesti voi tulla pienellä viiveellä, tarkista myös roskapostikansiosi.)

numerologia laskuri
Minitulkinta

(Jatkossa saat silloin tällöin sähköpostiisi tietoa mm. muutoksista numerologisissa ajanjaksoissa (kuukaudet, vuodet) ym. kiinnostavaa numerologiatietoutta. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen koska tahansa.)

Samankaltaiset artikkelit