onnellisuus manifestointi

Onnellisuuden manifestoinnista

Puhuessani onnellisuuden lisäämisestä, kuulen usein kommentteja siitä, että eihän elämä voi olla jatkuvaa ja suoraviivaista onnellisuuden kasvua. Totta. Ei voikaan. Elämä ei ole pitkällä aikavälillä suoraviivaista vaan aaltomaista. Lyhyen aikavälin tarkastelussa elämä saattaa näyttää suoralta, mutta se on hetkellistä. Kaikki elämässä aaltoilee, kuten luonnossakin. Elämällä on rytmi. Luonnolla on rytmi. Yö ja päivä, vuodenajat, vuorovesi, kuunkierto, elämä ja kuolema, ilo ja suru…

Aaltoilu = Elämä

Tunteemme ja olotilamme myös aaltoilevat ylös ja alas. Se on normaalia ja kuuluu elämän luonteeseen, kuten hengitys. Siinä vaiheessa, kun aaltoilu loppuu, loppuu myös elämä. Joten eiköhän hyväksytä omien tunnetilojemme vaihtelu osaksi normaalia ja luonnollista elämää?

water 3244961 1280

Aaltoilun eri tasoja

Nyt kun tämä perusasia on hyväksytty, voidaan keskittyä lisäämään onnellisuutta. Voimme nostaa luonnollisen tunteiden aaltoilun korkeammalle tasolle. Jos tunnetilamme vaihtelee normaalisti esim. vihan, surun, tylsistymisen ja apatian välillä eli pääasiassa ikävien tunteiden alueella, voimme nostaa onnellisuuden tasoamme niin, että tunnemme välillä myös mukavia tunteita, kuten iloa, innostusta, rakkautta ja onnellisuutta. Tai parhaassa tapauksessa siirrämme tunteiden aaltoilun kokonaan mukavien tunteiden puolelle: tunnemme aina enemmän tai vähemmän iloa, innostusta, rakkautta, onnellisuutta jne. Tämä viimeksi mainittu vaatii henkisesti todella vahvaa kasvua. Meillä useimmilla tunnetilat vaihtelevat vuorotellen mukavien ja ikävien välillä. Voimme itse nostaa tunteiden aaltoilun tasoa ylemmäs, jolloin tunnemme suurimman osan aikaa mukavia tunteita emmekä tipahda enää niin pahasti ikävien tunteiden puolelle.

Voimme itse vaikuttaa siihen, millä tasolla tunnetilamme vaihtelevat.

tunnetilakaaviocandy
Tunteiden aaltoilun eri tasoja

Miten onnellisuutta voi lisätä?

Omaa onnellisuuden tasoaan voi nostaa samoilla tekniikoilla kuin muutenkin luodaan eli manifestoidaan omaa elämää halutunlaiseksi. Manifestoinnissa samat säännöt pätevät aina. Sillä ei ole väliä haluatko luoda elämääsi lisää rakkautta, rahaa, terveyttä, onnellisuutta, unelmatyön, auton, asunnon tai jotain muuta. Tärkein periaate luomisessa on seuraava:

Se mihin kiinnität huomiosi, lisääntyy elämässäsi.

Manifestoinnin periaatteita

Kokoa näistä itsellesi päivittäinen rutiini:

 • Keskity siihen mitä haluat saada.

Kuvittele toivomasi asia yksityiskohtaisesti mielessäsi tai keskity siihen tunteen olemukseen, jonka kuvittelet toivomasi asian tuovan sinulle. Voit yhdistää tunteeseen myös symbolisen kuvan, jos se auttaa sinua keskittymään. Jos haluat tuntea enemmän onnellisuutta, etsi ympäriltäsi todisteita onnellisuudestasi juuri tällä hetkellä ja ala tuntea onnellisuutta niistä jo nyt. Keskity nykyisiin onnellisuuden aiheisiisi ja tulet saamaan elämääsi lisää aiheita olla onnellinen.

 • Ole tarkka yksityiskohdista.

Jos tiedät tarkalleen mitä haluat, ole niin yksityiskohtainen kuin pystyt keskittyessäsi toiveeseesi. Miltä se näyttää, tuntuu, tuoksuu, kuulostaa, maistuu? Onko siinä teknisiä tai muita sinulle tärkeitä yksityiskohtia tai ominaisuuksia?

 • Rakastu toivomaasi lopputulokseen.

Vaali toiveestasi vain ihania ajatuksia ja tunteita; sellaisia, jotka kohottavat mieltäsi. Älä suostu ajattelemaan, tuntemaan tai puhumaan siitä mitään ikävää. Ihan kuin olisit vastarakastunut ja näet koko yhteisen tulevaisuutenne vaaleanpunaisten lasien läpi. Vaali onnellisuuskuplaasi äläkä anna kenenkään puhkaista sitä. Jos mieleesi nousee kielteisiä ajatuksia ja tunteita, kohtaa ja käsittele ne.

 • Usko, että voit saada sen.

Anna tuon uskon lävistää koko olemuksesi. Jos huomaat itsessäsi epäuskoa, ota selvää mistä se johtuu ja muuta se. Tämä uskoa nakertava asia piileskelee usein alitajunnassasi ja saattaa vaatia meditaatiota tai muita työkaluja, joilla pääset muuttaamaan alitajuisia uskomuksiasi.

 • Näe, koe ja TUNNE, että olet jo saavuttanut haluamasi.

Käytä mielikuvistustasi ja kuvittele jo saavuttaneesi tavoitteesi. Näe, koe ja ennenkaikkea TUNNE mielessäsi miltä sinusta tuntuu, kun olet saavuttanut toiveesi. Olet saanut sen jo. Se on nyt totta. Marinoi itsesi tuossa ihanassa tunteessa ja anna tunteen imeytyä joka soluusi.

 • Tee se, mitä tavoitteesi saavuttamiseen vaaditaan.

Tämä tarkoittaa siis ihan konkreettista toimintaa! Kun työ on tehty ensin energiatasolla, sinun tulee sen jälkeen toimia materiaalisella tasolla. Joudut todennäköisesti tekemään muutoksia elämässäsi ja muuttamaan olosuhteitasi. Oletko valmis siihen? Kuuntele intuitioitasi mihin se sinua johdattaa. Mitä ajatuksia tai ideoita pälkähtää päähäsi? Toimi niiden ohjauksessa, vaikka et heti käsittäisi, että miksi ihmeessä pitäisi toimia näin. Konkreettinen toiminta tavoitteesi saavuttamiseksi saattaa vaatia sinulta ponnisteluja. Kuinka sitoutunut olet saavuttamaan haluamasi?

 • Päästä irti lopputuloksesta ja anna asioiden tapahtua.

Hyväksy se tosiasia, että toivomasi asia joko tulee sinulle tai sitten ei tule. Se voi tulla eri aikaan kuin haluaisit tai se voi tulla eri muodossa kuin haluaisit. Nämä ovat asioita, joista sinun tulee päästää irti, jotta luomistyö voi tapahtua. Tee oma osasi ja luota siihen, että yläkerta hoitaa omansa.

wild flowers 571940 1280

Elämällä on toiveisiimme kolme vastausvaihtoehtoa, joihin meidän on tyytyminen:

 1. Kyllä
 2. Ei vielä
 3. Rakastan sinua liikaa antaakseni toivomasi sinulle

On aivan varmaa, että Elämä haluaa sinun olevan onnellinen. Onnellisia manifestointihetkiä sinulle!


Oletko kiinnostunut manifestointivalmennuksesta?

Luo rahaa! -verkkovalmennuksessani opit luomaan elämääsi lisää rahaa, onnellisuutta tai mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista.

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä audio-tallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Voit ilmoittautua mukaan verkkovalmennukseen täällä. Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit