tietoinen luominen

Kutsu sinulle luomaan tietoisesti kollektiivista todellisuutta

Näinä omituisina aikoina, joita parhaillaan elämme, aika moni meista on vähän hukassa sen suhteen, että mitä meidän oikein tulisi tehdä. Miten olisi hyvä toimia ja suhtautua meneillään oleviin tapahtumiin? Hätäpäissään tulee helposti tehtyä sitä sun tätä, kunnes jossain vaiheessa herää miettimään, että onko tässä nyt mitään järkeä? Huomaan myös itse toimineeni niin. Ja hitaana luonteena oma herääminen on ottanut aikaa. Mutta ei se mitään. Kaikki tapahtuu aina juuri oikeaan aikaan.

Millaisen todellisuuden sinä haluat?

Vastaako sinun nykyinen todellisuutesi sitä, mitä haluat kokea elämässä? Jos ei, niin otapa pieni hetki sen miettimiseen, että mitä sinä todella haluat kokea ja tuntea elämässäsi. Tee se nyt heti. STOP. Älä lue eteenpäin ennen kuin olet tehnyt tämän.

Koska nykytilanne yhteiskunnassamme on mitä on, niin uskallanpa veikata, että meistä monella on saman suuntaisia toiveita riippumatta siitä, mitä mieltä olet yksityiskohdista, kuten rajoitustoimista, maskisuosituksista ja tulevasta rokotteesta.

Me voimme yhdistää voimamme ja luoda yhdessä – tietoisesti – parempaa tulevaisuutta.

kädet yhdessä

Kollektiivinen tietoinen luominen = manifestointi

Uskon, että lähes kaikilla nousee toiveiden yhteiseksi tekijäksi vapaus. Vapaus on nyt pinnalla oleva teema kollektiivisesti koko ihmiskunnassa. Vapaus hengittää vapaasti, liikkua vapaasti, tavata muita ihmisiä vapaasti, kokoontua vapaasti, ilmaista itseään vapaasti, laulaa vapaasti, puhua vapaasti, julkaista mielipiteitään vapaasti eri kanavissa ja ilman sensuuria, työskennellä vapaasti, harrastaa vapaasti, viettää vapaa-aikaa vapaasti, kuntoilla vapaasti, käydä teatterissa/elokuvissa/ravintolassa/kuntosalilla/uimahallissa/kaupassa/jne vapaasti, päättää terveydestään vapaasti, matkustaa vapaasti ja tehdä paljon muutakin VAPAASTI.

Joukossa on voimaa paljon enemmän kuin sen osien summassa. Me voimme liittää voimamme yhteen ja antaa siten voiman kertautua äärettömän suureksi. Voimme ryhtyä nyt YHDESSÄ luomaan sellaista todellisuutta maapallolle, jota haluamme kokea. Ja koska VAPAUS on meitä kaikkia tällä hetkellä koskettava teema, aletaan luoda yhteistä todellisuutta, joka on täynnä kaikkea sitä vapautta, jota nyt kaipaamme.

Kutsu sinulle osallistua luomaan kollektiivista todellisuutta

Koska juuri sinä nyt luet tätä kirjoitusta, tämä kutsu on juuri sinulle. Se ei ole sattumaa. Sinä olet tärkeä osa tätä luomisprosessia, joten toivon, että pidät tätä tärkeänä ja sitoudut tähän yhteiseen henkiseen työhön.

Tarkoitus on työskennellä joka päivä sen verran kuin sinulle sopii, esim. 5-15 min/päivä. Pyydän sinua huomioimaan, että tämä on työtä – henkistä työtä – ja arvostamaan itseäsi sen tekemisestä. Voit ajatella tämän olevan vapaaehtoistyötä.

Mitä tehdään?

Valitse rauhallinen hetki, jolloin sinua ei todennäköisesti häiritä. Laita puhelin äänettömälle. Voit sanoa lapsille, että nyt äiti/isä tekee tärkeää työtä ja hetkeen ei saa häiritä (aina tämä ei tietenkään onnistu, mutta tee siitä huolimatta sen minkä voit).

  1. Ota hyvä asento ja sulje silmäsi. Anna hengityksen kulkea vapaasti.
  2. Kuvittele, että sinulla on vahva yhteys maahan. Tunne se kehossasi. Kuvittele sitten vahva yhteys taivaaseen. Tunne se kehossasi. Kuvittele ja tunne, että maa- ja taivasyhteys kohtaavat sydämessäsi. Tunne samalla sydämessäsi oleva rakkaus. Anna rakkauden tunteen kasvaa. Ohjaa sitten rakkaus suoraan ulos sydämestäsi ja anna sen yhdistyä meidän kaikkien tähän osallistuvien rakkauteen. Luodaan yhdessä valtava rakkauspyörre, joka kasvaa alhaalta ylöspäin.
  3. Kuvittele mielessäsi vapautta niissä ilmenemismuodoissa, jotka ovat sinulle tällä hetkellä tärkeitä. Näe, koe ja TUNNE vapaus. Millaista parhaimmillaan olisi täynnä vapautta oleva elämä sinulle. Keskity TUNTEMAAN vapaus ja mitä se sinussa herättää. Marinoi itsesi ja jokaikinen solusi tuossa ihanassa vapauden tunteessa. Tunne, että vedät vapautta puoleesi magneetin lailla. Tunne kuinka sinä ja vapaus olette yhtä. Sinä olet vapaus.
  4. Anna ihanan vapaudentunteen sekoittua sydämestäsi ulos virtaavaan rakkauteen. Yhdistetään vapaus rakkauspyörteeseen. Tunne, kuinka vapauden ja rakkauden valtava pyörre voimistuu meidän yhteisestä voimasta. Sinun voimasi virtaa meihin muihin ja meidän voimamme sinuun.
  5. Näe kuinka vapaus ja rakkaus suihkuaa kasvavasta energiapyörteestämme koko maapallolle ja sen ihmisille. Näe mielessäsi, kuinka ihmiset ovat täysin vapaita ja täynnä rakkautta. Kaikilla on kaikki hyvin. Kaikki hymyilevät ja kohtelevat toisiaan rakkaudellisesti.
  6. Voit viettää tässä tilassa aikaa sen verran kuin haluat. Mielellään vähintään muutaman minuutin ajan.
  7. Kun haluat lopettaa, irroita itsesi lempeästi rakkauspyörteestä. Kiitä mielessäsi kaikkia tähän kollektiiviseen luomiseen osallistuvia. Kiitä myös itseäsi tärkeästä työstä. Tunne, kuinka olet nyt itsekin täynnä rakkauden ja vapauden energiaa.
  8. Avaa sitten silmäsi ja tunne olevasi täysin läsnä.

Kuuntele tästä ohjattu “Kollektiivinen tietoinen luominen” YouTube:sta. Kesto 8 minuuttia.

Tunne on voimakkain luomistyökalu

Muista, että tunne on voimakkain työkalumme tietoisessa luomisessa. Vedät magneetin lailla puoleesi sitä mitä tunnet, halusit tai et. Jos siis tunnet itsesi vapaaksi ja onnelliseksi suurimman osan aikaa, vedät puoleesi kokemuksia, jotka saavat sinut tuntemaan lisää näitä samoja tunteita. Jos sen sijaan tunnet olosi pääasiassa ahdistuneeksi ja pelkäät, vedät puoleesi kokemuksia, jotka saavat sinut tuntemaan lisää noita tunteita.

Kun keskitymme tuntemaan myönteisiä tunteita ja erityisesti kiitollisuutta, vedämme puoleemme konkreettisia kokemuksia, jotka vahvistavat näitä tunteita. Siten voimme luoda elämäämme alati vahvistuvan myönteisen kierteen. Kiitollisuuden tunteminen päivittäin vauhdittaa myönteisen kierteen muodostumista erityisesti.

Sitä saat, mitä annat

On myös hyvä muistaa, että se mitä annamme itsestämme muille pyyteettömästi, tulee meille takaisin moninkertaisena.  Tässä kollektiivisessa luomistyössä annamme muille vapautta ja rakkautta, joten sitä tulemme myös itse saamaan, kunhan teemme työmme pyyteettömästi ja puhtain sydämin.

Luodaan nyt yhdessä vapauden- ja rakkaudentäyteinen todellisuus.

tietoinen luominen

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit