pinkit kukat

Ratkaisevat valinnat tehdään nyt

Ratkaisevat valinnat tulevan vaurautesi suhteen tehdään nyt. Nämä henkisesti haastavat ajat, joita nyt elämme ja joissa moni on tipahtanut puutteen ja ahdistuksen energiaan, ovat meille tarjottu upea mahdollisuus valita ohituskaista vaurauteen, runsauteen ja sisäiseen rauhaan. Jokainen tekee valinnan itse tavalla, jolla valitsee suhtautua nykytilanteeseensa. Sillä ei ole merkitystä mitä on tapahtunut. Ei ole merkitystä onko tulot tipahtaneet tai työpaikka hävinnyt. Suurin merkitys tulevan vaurautemme kannalta on se, miten suhtaudumme kokemaamme.

Ohituskaista runsauteen, vaurauteen ja sisäiseen rauhaan

Ohituskaistalle vaurauteen ja sisäiseen rauhaan pääsemme valitsemalla näkökulmaksi vaurauden, runsauden ja rauhan. Sen, että kaikki on hyvin juuri nyt ja elän runsauden keskellä juuri nyt.

Minä olen turvassa ja minusta pidetään huolta.

Kun alat etsiä ympäriltäsi ja elämästäsi todisteita tästä, alat myös löytää niitä ja vahvistat kokemustasi rauhasta ja runsaudesta. Alat luottaa siihen, että elät jatkossakin rauhan ja runsauden tilassa. Saat aina sen, mitä sisimmässäsi oletat ja uskot saavasi. Et voi saada mitään sellaista, jota et sisimmässäsi oleta ja usko saavasi.

Meillä tulee aina olemaan aaltoliikettä elämässämme, myös rahan suhteen. Välillä raha virtaa runsaammin, välillä heikommin. Se on luonnollista ja niin kuuluukin olla. Tämä seikka on hyvä tiedostaa ja hyväksyä. Ratkaisevaa on valita oma suhtauminen niinä aikoina, kun raha virtaa heikommin. Voimme nopeuttaa takaisin runsauden aallonharjalle pääsemistä muistamalla, että tämä on vain väliaikaista ja keskittymällä runsauteen elämässämme juuri nyt.

pinkit kukat 1920

Runsauden näkeminen omassa elämässä on vaurauden siemen

Onko sinulla juuri nyt, tällä minuutilla jota juuri nyt elät, kaikki mitä tarvitset? Elät ja hengität? Oletko kylläinen? Jos sinulla on juuri nyt nälkä, onko sinulla jotain ruokaa saatavillasi, jolla voit tyydyttää nälkäsi? Onko sinulla riittävästi rahaa siihen mitä juuri tällä minuutilla tarvitset? Onko olosi mukavan lämmin? Jos sinun on kylmä, onko sinulla lämmikettä saatavillasi? Oletko virkeä? Pääsetkö lepäämään, jos olet väsynyt?

Huomaatko, millaisessa runsaudessa elät jo nyt? Jos kaikki tarpeesi täyttyvät jo nyt, miksi olisi syytä epäillä, että näin ei olisi jatkossakin?

Tähän runsauteen keskittymällä ja sen jatkuvuuteen luottamalla, siirrymme ohituskaistalle kohti vaurautta, runsautta ja sisäistä rauhaa, jotka ovat itse asiassa yksi ja sama asia. Ethän alennu vertaamaan itseäsi muihin tai muiden vaurauteen. Kyse on sinusta. Tässä asiassa on syytä pysytellä keskittyneenä vain itseensä ja välttää kaikkea vertailua. Aina tulee olemaan ihmisiä, joilla on jotain enemmän kuin sinulla.

Mitä sinä haluat?

Keskity siis siihen mitä sinä haluat elämääsi. Keskity tuntemaan, että sinulla on jo nyt tuo haluamasi asia. Kuvittele se mielessäsi ja tunne tunteita, joita asian omistaminen sinussa herättää. Voimista niitä. Elä tuota toivomaasi todellisuutta jo nyt tunteissasi. Sitä kautta nopeutat asioiden ja tapahtumien muodostumista siihen suuntaan, että toiveesi toteutuu.

Mitä sinun tulisi tehdä?

Mitä sinun tulisi konkreettisesti tehdä, jotta asiat kulkisivat siihen suuntaan, että voisit saada haluamasi? Mieti, mitä sinun tulisi tehdä asian eteen ja tee se. Ota pieniä askeleita joka päivä toiveesi suuntaan. Tärkeintä on, että teet jotain joka päivä ja että pidät tavoitteesi kirkkaana mielessäsi ja erityisesti tunnekokemuksessasi. Ruoki kaikin mahdollisin tavoin sitä tunnetta, jota haluat kokea. Keksi tapoja, miten voit luoda tuon tunteen ja pitää sitä yllä nykyisissä olosuhteissasi. Tässä voit päästää mielikuvituksesi valloilleen. Ympäröi itsesi esim. kuvilla, sanoilla, musiikilla tai tuoksuilla, jotka herättävät sinussa toivomasi tunteen.

Mielen käyttäminen voimakkaana työkaluna

Mielemme ei erota sitä, kuvittelemmeko vai koemmeko asiat ihan oikeasti. Se alkaa luoda todellisuuttamme siltä pohjalta, mitä tunnemme ja koemme. Mielemme ohjaa valintojamme, ajatuksiamme ja toimintaamme. Se alkaa ohjaamaan meitä kohti kokemusta, jonka olemme kuvitelleet. Tämä ei ole toiveajattelua vaan fysiikkaa.

Vahva kuvitteellinen kokemuksemme muuttaa meidän energiaamme, energeettistä värähtelyämme, jota lähetämme ympäristöömme. Me vedämme puoleemme samankaltaista värähtelyä ympäristöstämme eli ihan oikeita kokemuksia, jotka vastaavat kuvitteellista kokemustamme.

“Sitä saa, mitä tilaa.” pitää täställeen paikkansa. Olemme energialähettimiä, jotka lähettävät jatkuvasti värähtelyä ympäristöömme, maailmaankaikkeuteen. Maailmankaikkeus vastaa meille toimittamalla kokemuksia, jotka vastaavat sitä värähtelyä, jota sinne lähetämme.

Sinun energialähetyksesi eli värähtelysi eli “tilauksesi” on kaikki se, mitä juuri nyt tunnet, koet, sanot, teet ja ajattelet. Sen sinä lähetät maailmankaikkeudelle (tiedostit asiaa tai et), joka ottaa tilauksesi vastaan ja toimittaa sen sinulle luotettavan varmasti ja täsmällisesti.

Tiedemies Albert Einstein tunsi hyvin tietoisen luomisen fysiikan. Hänen viisaita sanojaan lainaten:

Aseta itsesi haluamasi todellisuuden kanssa samalle värähtelytaajuudelle etkä voi välttyä saamasta tuota todellisuutta.

voimataulu7

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit