runsaus

Linjaudu rahan ja vaurauden taajuudelle

Luot itse oman todellisuutesi joka hetki ja siksi sinä itse voit myös muuttaa sen. Jokainen hetki on uusi ja voit aloittaa uuden ja paremman elämän luomisen vaikka nyt heti. Tämä koskee ihan kaikkea elämässäsi – myös rahaa. Sinä voit luoda itsellesi vauraan ja runsaan elämän. Et ole tuomittu köyhyyteen ja niukkuuteen kuin omassa mielessäsi. Olet syntynyt runsauteen ja runsaus on syntymäoikeutesi. Albert Einsteinin sanoin:

Kaikki on energiaa. Sovita oma energiasi samalle taajuudelle sen todellisuuden kanssa, jonka haluat luoda ja tulet saamaan tuon todellisuuden. Tämä ei ole filosofiaa. Tämä on fysiikkaa. – Albert Einstein

voimataulu7

Miten voin linjautua rahan taajuudelle?

Rahan ja vaurauden taajuudelle linjautuminen tarkoittaa sitä, että kaikki olemuksessasi vastaa sitä päämäärää ja todellisuutta, jonka haluat saavuttaa. Eli sinun ajatuksesi, tunteesi, uskomuksesi, tekosi, puheesi ja toimintasi on oltava linjassa tavoitteesi kanssa. Jos haluat rahaa ja vaurautta, rakastu rahaan! Luo intohimoinen rakkaussuhde rahan kanssa äläkä suostu puhumaan, tuntemaan, ajattelemaan, uskomaan tai tekemään mitään, mikä on ristiriidassa rakkaussuhteesi kanssa. Vaali suhdettanne äläkä anna minkään negatiivisen tulla väliinne.

Jos haluat rahaa ja vaurautta, rakastu rahaan!

Uskallatko sanoa ääneen, että haluat rahaa ja että rakastat rahaa? Oletko valmis tekemään asioita sen eteen, että nostat vaurauden tasoasi? Olisiko ehkä aika rikkoa omia rajoja näissä asioissa?

Entä sitten uskomuksesi rahan suhteen? Uskotko kaikilla olemisen tasoillasi, että olet vaurauden arvoinen ja että vauraus kuuluu sinulle? Monelle alitajuiset rahaan liittyvät uskomukset ovat suurin kompastuskivi vaurauden luomisen tiellä. Tämä on kuitenkin tärkeä vaihe, jota ei voi ohittaa, jos haluaa saada vauraudentasoaan nostettua pysyvästi. Alitajuiset uskomukset ohjaavat elämäämme enemmän kuin moni uskaltaa edes arvella: alitajunta ohjaa elämäämme 95%:sesti.

Miten voin muuttaa rahauskomuksiani?

Rahaan liittyviä uskomuksiaan todellakin voi muuttaa ja ensimmäinen askel on tulla tietoiseksi nykyisistä uskomuksistaan. Voit tarkkailla omia reaktioitasi, kun ajattelet rahaa, rikastumista, rikkaita ihmisiä, köyhiä ihmisiä ja muita rahaan ja vaurastumiseen liittyä teemoja. Tutkaile itseäsi avoimin mielin ja tuomitsematta mitään. Mitä tunteita ja ajatuksia sinulla herää näistä? Hedelmällistä on myös muistella lapsuuttaan ja läheisten ihmisten suhtautumista rahaan, koska alitajuntamme mallit ovat peräisin sieltä. Miten isäsi ja äitisi suhtautuivat rahaan, rikkaisiin, köyhiin jne? Mitä he sanoivat tai viestittivät muulla tavoin olemuksellaan? Miten teillä puhuttiin rahasta? Annettiinko sinulle rahaa ja mitä siihen liittyi?

Meditaation avulla voi myös päästä kiinni uskomuksiinsa ja jopa muuttaa lapsuuden kokemuksiaan – ikäänkuin kirjoittaa uudelleen tiettyjä lapsuuden muistoja.

On hyvä myös pohtia mitä sinussa herää, kun kuvittelet rikastuvasi. Mitä siitä sinun mielestäsi seuraisi? Miten läheisesi sinun mielestäsi suhtautuisivat? Miten se vaikuttaisi sosiaalisiin suhteisiisi ja elämän muihin osa-alueisiin, kuten työ, harrastukset, ravinto ja muu kehosta huolehtiminen, pukeutuminen jne?

Ohjelmoi itsesi uudelleen

Alitajuiset uskomukset ovat kuin ohjelmointeja tietokoneessamme. Haluamme korvata puutteeseen perustuvat virheelliset ohjelmoinnit uusilla ja runsauteen pohjautuvilla. Kun huomaat puutteeseen pohjautuvan uskomuksen, ota se ilolla ja kiitollisuudella vastaan ja sitten käsittele se. Voit nyt muuttaa köyhyyden kullaksi. Eli toisin sanoen käännä puutteen uskomus nuriniskoin ja tee siitä runsaususkomus. Toista runsaususkomusta niin kauan, että se neutraloi puutteen uskomuksen kokonaan ja jää alitajuntaasi vaikuttamaan ja ohjaamaan toimintaasi runsaususkomuksena.

Esimerkki puutteen uskomuksesta: “Meidän koko suku on aina ollut köyhää ja tulee aina olemaan. Emme voi koskaan rikastua.” Tämä puutteen uskomus voitaisiin kääntää runsauden uskomukseksi vaikka seuraavalla tavalla: “Olen vapaa kaikista siteistä ja voin luoda elämästäni niin vaurasta kuin ikinä haluan. Kaikki on mahdollista ja olen äärettömän voimakas luoja. Luon itse oman elämäni.”

Muunna puute-uskomuksesi runsaus-uskomuksiksi.

Kirjoita tärkeimmät runsaususkomukset muistiin ja toista niitä useita kertoja päivässä, mielellään ääneen, jos mahdollista. Laita runsaususkomukset esille paikkoihin, joihin silmäsi osuvat päivittäin (esim. vessan peili, vaatekaapin ja jääkaapin ovi, lompakko, kännykkä jne). Samalla, kun toistat runsaususkomuksen, eläydy siihen voimakkaasti tunteella: TUNNE joka solullasi, että se mitä sanot on sinulle totta. Se ei ehkä tunnu aluksi kovin luontevalta, mutta käytä apuna näyttelijänlahjojasi ja näyttele eläytyväsi tuohon tunteeseen. Pikkuhiljaa se alkaa onnistua helpommin.

Tunne on voimakas magneetti

Tunteen energia on voimakasta ja sen avulla linjaudumme rahan ja vaurauden värähteelle helposti, nopeasti ja  tehokkaasti. Siksi runsaususkomukseen on saatava tunne mukaan. Pelkkä älyllinen uskomuksen hokeminen ei yleensä riitä toivotun tuloksen saamiseen – ainakaan pysyvästi. Olet ehkä kokeillutkin manifestointia ja mielikuvaharjoittelua elämässäsi suurin toivein ja ollut ehkä lopulta pettynyt laihoihin tuloksiin. Usein syynä on tunne-energian puuttuminen. Me ihmiset luomme voimakkaimmin tunteella. Siksi nainen on niin voimakas luoja ja luo uutta elämää maapallolle, koska naisella tunne-elementti on niin suuri.

Ja sitten on toiminnan aika

Kun olemme linjautuneet rahan ja vaurauden taajuudelle energeettisesti, on aika tarttua toimeen. Koska me elämme fyysisessä todellisuudessa, tietoinen luominen vaatii myös konkreettista toimintaa. Meidän pitää laittaa hihat heilumaan ja tehdä asioita oman tavoitteemme eteen.

Kuuntele sisäisen äänesi, intuitiosi, ohjausta: Mitä se kehottaa sinua tekemään? Kun energettinen pohjatyö on tehty, konkreettinen toimintakin sujuu yleensä kevyesti ja helposti. Kun otat itse ensimmäisen askeleen ja tartut toimeen, saatat huomata kuinka tilaisuuksia avautuu ja tapaat juuri oikeita henkilöitä viemään asiaasi eteenpäin. Asiat alkavat tapahtua ja rullata eteenpäin melkein itsestään.

Rohkeus ja aloitteellisuus ovat toimintavaiheen taikasanat, joilla universumin aarreaitta avautuu.

vihrea sammal ja joki 1920

Haluaisitko mukaan valmennukseen, jossa opit luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä ja onnellisuutta?

Kaikki on mahdollista. Luo rahaa! -verkkovalmennuksessani opit luomaan elämääsi lisää rahaa ja mitä muuta tahansa vain haluat.

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit