500 euron seteleita

Salli itsellesi intohimoinen suhde rahaan

Olen huomannut, että ihmiset sallivat itsensä haluta monenlaista muuta hyvää, mutta rahaan liittyen ollaan varovaisempia ja jotenkin häveliäitä. Muista unelmista uskalletaan puhua ääneen. Toivotaan unelmalomaa etelässä ja lopulta varataankin se. Tai unelmoidaan uudesta sohvasta ja hankitaan se. Tai uusi kampaus. Tai parempi kunto. Toiveiden ja unelmien eteen ollaan valmiita tekemään se, mitä toiveen toteutuminen vaatii. Rahan suhteen vaikuttaa siltä, että kyllä sitä halutaan ja toivotaan, mutta vastaava into ja suunnitelmallisuus toiveen toteuttamiseksi puuttuu. Tuntuu kuin siihen liittyen kaikki voima valuisi jalkoja pitkin alas maahan. Ajatellaan, että ”En pysty, enkä osaa.” Tämä ei ole totta.

Ohjelmoinnit ohjaavat meitä

Jos pystyt järjestämään elämääsi muita asioita, joista unelmoit, miksi et pystyisi kohottamaan omaa rahan ansaitsemisesi tasoa? Eikö olekin erikoista? Taustalla on syvällä alitajunnassa oleva ohjelmointi, joka käynnistyy itsekseen ja ohjaa meitä kuin autopilotti. Tuntuu, ettei rahan haluamisesta ole soveliasta puhua kuin puolileikillään ja sivulauseessa. On jotenkin itsekästä, likaista ja rahvaanomaista haluta enemmän rahaa. Rahaan liittyy paljon rajoituksia ihmisten ajatuksissa ja tunteissa.

Rahalla ei ole meihin suhdetta

Rahalla ei ole meihin nähden mitään suhdetta. Se ei mieti, että ”Tuo on niin hyvä tyyppi, että menenpä hänen luokseen oikein kasapäin ja kaveriporukalla.”. Ei. Eikä raha myöskään mieti ilkeistä ihmisistä, että ”Tuon luo en todellakaan mene, kun hän on aina niin epäystävällinen ja muutenkin itsekäs.”. Suhde rahaan muodostuu yksipuolisesti ja ainoastaan meidän ihmisten – sinun ja minun – ajatuksissa ja tunteissa. Ja juuri siksi meillä jokaisella on mahdollisuus muuttaa suhtautumistamme rahaan. Miksi pitäisi? Siksi, että meidän suhtautumisemme rahaan määrää sen, että tuleeko raha luoksemme vai ei.

500 euron seteleita

Viritä itsesi vaurauden värähteelle ja raha alkaa virrata luoksesi.

Tässä toimii vetovoiman laki. Kaikki maailmankaikkeudessa on energiaa. Ihan kaikki. Osa on vähän tiivimmässä muodossa (kiinteä materia), osa taas on hyvinkin harvaa (esim. ajatukset, tunteet). Ja kaikki energia värähtelee tietyllä taajuudella. Viritä itsesi vaurauden värähteelle ja raha alkaa virrata luoksesi. Vedät sitä puoleesi kuin magneetti. Ei mahda mitään.

Energeettinen suhde rahaan ratkaisee

Mutta ennen kuin näin voi tapahtua, sinun tulee muuttaa energeettistä suhdettasi rahaan. Ennen kuin mikään asia voi ilmentyä sinun fyysisessä todellisuudessasi, sinun on luotava siihen suhde energiatasolla. Sen jälkeen tuo asia voi ilmetä elämässäsi ja siinä muodossa minkälaisen suhteen olet siihen energeettisesti muodostanut. Jos nykyinen suhteesi rahaan heijastelee puutetta, voit olla varma että raha ei tule virtaamaan elämääsi. Tai jos tulee, niin se virtaa siitä saman tien poiskin yllättävinä kuluina tai muulla tavalla.

Alitajunta ja uskomukset

Eli jos haluat vaurautta elämääsi, muuta ensin energeettinen suhteesi rahaan vastaamaan yltäkylläisyyden ja vaurauden värähdettä. Putsaa alitajuiset käsityksesi rahasta ja vauraudesta – mukaan lukien se, mitä omaksuit vanhemmiltasi liittyen rahaan. Miten vanhempasi suhtautuivat rahaan? Elivätkö he yltäkylläisyyden ja kiitollisuuden tilasta käsin vai leimasiko suhdetta rahaan puute, ahdistus ja kamppailu?

Tule tietoiseksi omista käsityksistäsi ja uskomuksistasi ja muuta ne vastaamaan vaurauden energiaa: kiitollisuutta, luottamusta, rakkautta, iloa, itsensä rakastamista, antamista, yltäkylläisyyttä ja arvostusta kaikkea sitä kohtaan mitä sinulla jo nyt on.

Kiinnitä huomio yltäkylläisyyteen elämässäsi

Puutteen ja niukkuuden tilasta käsin et pysty luomaan vaurautta elämääsi. Sinun on muutettava ensin oma näkökulmasi ja se, mitä tunnet. Keskity tuntemaan rakkautta, iloa, turvaa ja yltäkylläisyyttä aina ja kaikkialla. Etsi todisteita yltäkylläisyydestä ympäriltäsi. Niitä on paljon! Suhtaudu rahaan, vaurauteen ja runsauteen intohimoisesti. Ei se ole itsekästä. Se kaikki ihanuus kuuluu sinulle. Mitä luulet, pystytkö paremmin auttamaan muita ihmisiä köyhänä vai rikkaana?

Luonto on täynnä yltäkylläisyyttä ja ihminen on osa luontoa.

On syntymäoikeutesi nauttia elämästä ja sen yltäkylläisyydestä. Luonto on täynnä yltäkylläisyyttä ja ihminen on osa luontoa. Katso vaikka kuinka paljon on lehtiä puissa ja pensaissa, ruohonkorsia nurmikolla, lumihiutaleita hangessa, sadepisaroita sateella, ilmaa hengittää, vettä järvessä ja maata jalkojen alla. Luonto ei toden totta pihistele.

Anna rahan virrata vapaasti kauttasi

Luonnossa kaikki virtaa. Jos tuon virran yrittää pysäyttää, jotain menee pilalle. Seisova vesi samenee ja alkaa haista. Yhtä lailla vaurauden tulee virrata. Ota vauraus vastaan, käytä sitä omaksi ja muiden iloksi ja hyödyksi, jaa sitä muille ja anna vaurauden kiertää.

Elämän aaltoilu

Kaikki elämässä noudattaa aaltoliikettä. On aallonharjoja ja –pohjia. Raha ei tee poikkeusta. Viisas sijoittaa rahaa kasvamaan ja ylläpitää puskurirahastoa tasaamaan energian aaltoliikettä.

vihrea runsaus

Haluaisitko sinä oppia luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä ja onnellisuutta?

Se on täysin mahdollista. Luo rahaa! -verkkovalmennuksessani opit luomaan elämääsi lisää rahaa ja mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista.

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.


Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit