Positiivisuushaaste

Positiivisuus-paastolla myönteiseen muutokseen

Elämme ihmiskuntana parhaillaan vahvaa ja nopeaa muutoskautta, kuten olet varmasti huomannut. Elämä ja olosuhteet ympärillämme muuttuvat rajusti ja arvaamattomasti. Nämä yllättävät muutokset ulottuvat arkipäiväämme ja lähimpiin ihmissuhteisiin asti. Tuntuuko sinustakin siltä, että omat vaikutusmahdollisuudet näissä muutoksissa ovat hyvin pienet tai jopa olemattomat? Tällaisessa tilanteessa alkaa helposti ahdistaa ja saatamme päästää kielteiset tunteet ja ajatukset valtaamaan mielemme. Ja senhän me varsin hyvin tiedämme, että siitä ei seuraa hyvää meille itsellemme. Mitä siis voisimme tehdä oman hyvinvointimme eteen?

Epävarmuus aiheuttaa pelkoa ja tarvetta käpertyä omaan suojakuoreen. Siellä omassa suojakuoressa sitten haudomme tunteita ja ajatuksia, jotka pelko on herättänyt. Omaa tunnetta on hyvä kuunnella. Mitä se haluaa kertoa sinulle? Mistä kiikastaa? Asia selvästi vaatii vähintäänkin huomiotasi ja ehkä jopa toimintaa. Tee se mitä pitää.

Tunteiden torjuminen ei ole hyvä idea, koska tunne, jota ei ole kuultu, ei häviä mihinkään. Sen sijaan, se voi aiheuttaa sijaistoimintaa. Saatat ärtyä helposti, räjähdellä ja olla kiukkuinen muille ihmisille, asioille tai koko maailmalle. Vähän kuin teini, joka elää murrosiän pahimmassa tunteiden hullunmyllyssä. Meidät onkin kaikki ikään kuin heitetty uudelleen murrosikään tämän valtavan muutosprosessin myötä. Murrosikä on pelkkää muutosta ja niin on meidän muunkin ikäisten elämä tällä hetkellä. Joten ei se mikään ihme ole, jos omat tunteet heiluttelee venettä välillä rajustikin tunteiden hyökyaallokossa.

Sen sijaan, että räiskimme tunnereaktioitamme sinne ja tänne umpimähkään, voisimme ottaa mukaan vähän harkintaa ja maadoitusta. Maadoittuminen on haastavaa silloin, kun pelottaa. Mutta nyt, jos koskaan, kannattaa yrittää.

Haastan sinut mukaan positiivisuus-paastoon

vuoristomaisema

Positiivisuuspaasto

Tämän ajan innoittamana haastan sinut mukaan positiivisuuspaastoon. Paaston pitäminen edellyttää maadoittumista ja harkintaa, joten tämä on oiva työkalu oman hyvinvoinnin kannalta.

Voit valita itsellesi sopivan ajanjakson paastolle, esim. 4 viikkoa, 1 viikko tai vaikka vain 1 päivä, jos pidempi aikaa tuntuu liian haastavalta. Tärkeintä on, että pysyt päätöksessäsi ja viet paaston loppuun asti. Minä valitsen 4 viikkoa, alkaen tästä päivästä.

Positiivisuuspaastossa pitäydytään ilmaisemaan asioita ainoastaan myönteisellä tai neutraalilla tavalla. Ilmaiseminen tarkoittaa puhumista, kirjoittamista, eleitä, ilmeitä ja myös toiseen ihmiseen kohdistuvia ajatuksia eli ihan kaikkea viestintää. Kyllä, myös toiseen ihmiseen kohdistuvat ajatukset ovat viestintää, koska ne saavuttavat hänet energiatasolla.

Postiviisuuspaastossa vältetään valittamista, negatiiviseen sävyyn arvostelemista, haukkumista ja kiukuttelua mitään asiaa tai ihmistä kohtaan. Kielteisenä pidetyistä asioista voi – ja tarvittaessa pitääkin – puhua, mutta neutraaliin sävyyn.

Tarkoitus ei missään tapauksessa ole torjua tunteita vaan ottaa ne vastaan ja kuunnella niitä. Tunteet itsessään ovat neutraaleja, mutta se miten toimimme tunteiden seurauksena ei useinkaan ole sitä. Jos tunne vaatii kuulluksi tulemisen lisäksi myös toimintaa, voimme tehdä sen vähintäänkin neutraalilla – tai jopa myönteisellä – tavalla, jos olemme tosi taitavia tunteiden kanssa.

Positiivisuuspaasto ei tarkoita myöskään sitä, että vain hissuttelemme euforisissa fiiliksissä kuin päihtyneet hymyssä suin ja lauleskellen. Voimme ottaa vahvastikin kantaa asioihin ja olosuhteisiin, kun teemme sen neutraalisti ilman vihaa, haukkumista tai valittamista. Itse asiassa silloin sanomamme on painokkaampaa ja menee varmemmin perille.

Voimme ottaa vahvastikin kantaa asioihin ja olosuhteisiin, kun teemme sen neutraalisti ilman vihaa, haukkumista tai valittamista.

Mitä hyötyä tästä on?

Henkisten lakien mukaan vedämme puoleemme samankaltaista energiaa kuin itse säteilemme ympäristöön. Olemme tavallaan energialähettimiä, jotka lähettävät ja vastaanottavat energiaa eri muodoissaan. Energian lähettäminen tai säteileminen tarkoittaa kaikkea itseilmaisua: puhumista, kirjoittamista, eleitä, ilmeitä, ajatuksia, tunteita jne.

Jos virität itsesi myönteisyyden taajuulle lähettämällä itsestäsi myönteistä energiaa, vedät vastaavasti myönteistä energiaa itse puoleesi. Jos olet kiitollinen asioista elämässäsi, vedät puoleesi lisää aiheita tuntea kiitollisuutta. Jos sen sijaan valitat, haukut ja kiukuttelet, vedät puoleesi lisää kokemuksia, jotka saavat sinut reagoimaan vastaavalla tavalla. Yksinkertaista. Tätä kuvastaa tutut sanonnat “Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.” ja “Sitä saat, mitä annat.”.

Positiivisuuspaaston avulla saamme nopeasti ja voimakkaasti kohotettua oman energialähetyksemme taajuutta, jolloin alamme vetää puoleemme yhä enemmän kokemuksia, jotka herättävät meissä myönteisiä reaktioita. Tällä tavalla saamme helposti luotua myönteisen kierteen, joka vahvistaa itse itseään.

Lapsus ja lipsahdus?

Jos positiivisuuspaaston aikana huomaat lipsahtavasi kielteiseen ilmaisuun, älä suotta lannistu. Huomaa vain lipsahdus, korjaa vahinko siitä sen isompaa numeroa tekemättä ja jatka eteenpäin. Ei ole tarvetta alkaa sättiä itseään saatikka keskeyttää paastoa kokonaan. Tee vain lempeästi havainto, että näin pääsi käymään ja jatka paastoa normaalisti. Paaston hyvät vaikutukset eivät pariin lipsahdukseen kaadu, kunhan muuten pidät myönteisyyden kurssin vakaana ja katseen päättäväisesti päämäärässä.

Positiivisuuspaaston avulla vedämme puoleemme yhä enemmän myönteisiä kokemuksia

Positiivisuushaaste

Haluan auttaa sinua pääsemään takaisin rakkauteen, onnellisuuteen ja runsaustietoisuuteen

Positiivisuuspaaston lisäksi on monia muitakin voimakkaita ja yksinkertaisia työkaluja muuttaa omaa elämää paremmaksi ja onnellisemmaksi. Luomme itse oman elämämme ja haluan auttaa sinua luomaan omastasi sellaisen kuin haluat. Voimakkaimmat työkalut oman elämän tietoiseen luomiseen on koottu Luo rahaa! -valmennukseen. Näkökulmaksi on valittu raha, koska sen luominen on monelle kaikkein vaikeinta. Samat menetelmät toimivat minkä tahansa asian suhteen. Kaikki on mahdollista.

Luo rahaa! -verkkovalmennus

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä audio-tallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Ilmoittaudu mukaan verkkovalmennukseen täällä. Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit