alitajunnan rajoitteiden purkaminen
|

Alitajunnan rajoitteiden purkamisen täsmätyökalu

Mikä meitä estää elämästä omannäköistä ja täyttymyksellistä unelmaelämää? Mikä meitä rajoittaa ilmaisemasta omaa sisintä itseämme vapaasti, ilolla ja rakkaudella?

No se on se himpskutin alitajunta, joka ohjaa meidän käyttäytymistä ja ajatuksia yli 95%sesti!

Jospa olisikin niin, että alitajuntamme sisältäisi vain kannustavia ja voimaannuttavia asioita, niin meillähän ei olisi mitään hätää. Mutta kun alitajunta sisältää myös ne kaikki ikävät asiat, joita meille on tapahtunut tai joita itse olemme joskus tehneet muille menneisyydessämme.

Reagoimme siis käytännössä lähes täysin alitajuntamme ohjauksessa. Se, mitä sinulla elämässäsi on tai ei ole, on alitajuntasi aikaansaannosta. Onko elämässäsi asiat hyvin ja tasapainossa? Eihän elämä koskaan täydellistä kenelläkään ole, mutta jos katsot elämääsi noin niin kuin keskimäärin, niin miltä vaikuttaa?

Saatko toteuttaa itseäsi vapaasti ja tehdä niitä asioita, joita haluat ja joista nautit? Onko terveytesi hyvällä tolalla? Entä ihmissuhteet? Tai raha-asiat?

Sisäinen puhe

Alitajunnan sisältö ilmenee meille mm. sisäisenä puheena, jota kerromme itsellemme. Emme useinkaan tiedosta sisäisen puheen sisältöä, mutta se kuitenkin pyörii taustalla kuin kela jatkuvalla uudelleen toistolla. Ja kelan sisältö ei ole kaunista kuunneltavaa. Se on hyvin usein meitä itseämme ja/tai muita lannistavaa, haukkuvaa, arvostelevaa, tuomitsevaa jne. Alitajunnasta tuleva sisäinen puhe on kuin päänsisäinen “jäkätyskone”, kuten Aleksander-tekniikan opettajani tapasi osuvasti sanoa.

Alitajunnan rajoitteiden ahdas kuori

Alitajunnan rajoitteet ovat kuin ahdas kuori tai haarniska, joka ei anna sinulle tilaa ilmaista itseäsi vapaasti ja olla se ihminen, joka sinä sisimmältäsi olet. Oma todellinen itsesi on alitajunnan rajoitusten alaisuudessa niin kauan, kunnes purat nuo rajoitukset ja päästät oman upean itsesi vapaaksi ja valloilleen.

Voiko alitajunnan rajoituksista päästä eroon?

Kyllä voi. Opiskelemani KirsiK Energy Medicine sisältää työkalut purkaa alitajunnan rajoitteita tehokkaasti. Tämä on tähän mennessä voimakkain löytämäni tapa puhdistaa alitajuntaa vääristymistä. Menetelmä on uusi ja kerrassaan mullistava. Se on tavallaan alitajunnan kirurgiaa, jossa paikallistetaan pahimmat vääristymät sekä poistetaan alitajuiset pelot ja muutetaan rajoittavat uskomukset näiden vääristymien takaa.

Koska alitajunnan vääristymiä on paljon ja ne pyrkivät tällä hetkellä voimalla pintaan puhdistuakseen, hoito on pitkäaikaista ja vaatii sitoutumista. Hokkuspokkusta en voi luvata, mutta on sekin mahdollista. Paljon on kiinni sinusta, alitajunnan rajoitteiden määrästä ja voimakkuudesta sekä valmiudestasi päästää irti alitajuntaan tallentuneista, menneisyyden synnyttämistä rajoituksista.

Alitajunnan rajoitteet vaikuttavat niin kauan, kunnes ne puhdistetaan pois.

Menneisyys, jonka alitajunta pitää sisällään, ulottuu paljon nykyistä elämäämme kauemmas. Alitajunta sisältää asioita kaukaa sielunhistoriamme ajalta. Joten jos ihmettelet, mistä jokin tietty haaste elämässäsi johtuu etkä löydä siihen mitään järkevää syytä tämän elämän ajalta, niin silloin syyt saattavat löytyä kauempaa menneistä elämistä.

Myös menneissä elämissä syntyneitä alitajunnan rajoitteita pystymme purkamaan ja usein suurin osa puretuista vääristymistä ovatkin peräisin kauempaa sielunhistoriastamme.

Miten voimme päästä käsiksi menneisiin elämiin?

Käytän hoidossa lihastestausta, jonka avulla saan täsmällistä tietoa siitä, mitä alitajunnasta milloinkin tarvitsee purkaa oli se sitten peräisin nykyisestä tai menneestä elämästä. Juuri lihastestaus tekee hoidosta yksilöllistä ja tarkkaa.

Kaikki alitajunnasta purettavat rajoitteet selvitetään lihastauksen avulla. Kaikkia pelkoja ja vääristyneitä uskomuksia ei voi kerralla purkaa, koska keho ei kestäisi sitä. Lihastestaus kertoo, kuinka paljon voidaan juuri tällä kertaa työstää alitajuntaa. Siksi hoito vaatii pitkäjänteisyyttä, koska alitajuntaa vapautetaan rajoitteista pala kerrallaan, sinun kehosi määräämässä tahdissa.

Alitajuisista esteistä ja rajoittavista uskomuksista vapautumisen jälkeen on tärkeää tasapainottaa energeettinen keho, koska kehon energeettinen tila muuttuu puhdistuksen myötä. Myös energiahoito tehdään lihastestauksen ohjaamana. Eli lihastestaus kertoo, millaista energeettistä tasapainotusta keho milloinkin tarvitsee.

Kehon energeettisen tasapainon ylläpitäminen = terveys

Alitajunnan vääristymät – pelot ja rajoittavat uskomukset – ovat syy siihen, miksi triggeröidymme ja menetämme mielenrauhamme. Joku suhteellisen pienikin asia arjessamme saa jonkun alitajunnan vääristymän pintaan ja sitten meillä meneekin ns. kuppi nurin. Triggeröityminen aiheuttaa kehoon stressiä, jonka tiedämme olevan yhteydessä sairastumiseen.

Stressi saa energeettisen kehomme epätasapainoon, joten ei ihme, että fyysinen keho sairastuu. Ensimmäisenä pettää kunkin yksilöllisen energeettisen kehon heikoin lenkki, joten olemme alttiimpia tietynlaisille sairauksille energeettisen rakenteemme mukaisesti.

Paras tae hyvälle terveydelle onkin huolehtia siitä, että stressi pysyy poissa kehosta ja energeettinen keho pysyy tasapainossa. Tähän auttaa säännöllinen alitajunnan rajoitteiden purkaminen ja energeettisen kehon tasapainossa pitäminen energiahoidon avulla.

Varaa oma alitajunnan rajoitteiden purku ja energiahoito -jaksosi tästä.

alitajunnan rajoitteiden purkaminen

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit